عاجل
الأحد 26 أكتوبر 2025
رئيس مجلس الإدارة
هبة صادق
رئيس التحرير
أحمد إمبابي
مصر للبترول
مصر للبترول
مصر للبترول
مصر للبترول
البنك الاهلي

لاعبة ستوك سيتي من الحجر الصحي: مفيش حد دفع جنيه

وجهت سارة عصام، لاعبة كرة القدم، المحترفة في نادي ستوك سيتي الإنجليزي، رسالة شكر إلى الأطباء والعاملين في مطار القاهرة، كما شاركت تجربتها في الحجر الصحى، حيث تتواجد في فندق بجوار مطار القاهرة، منذ وصولها من العاصمة البريطانية لندن، مشيرة أن الوجبات في الفندق على أعلى مستوى على نقيض ما يروجه له.



وقالت سارة عصام، "أنا في فندق بالقرب من مطار القاهرة، وكنت في طائرة مصر للطيران، التي جاءت إلى مصر أول أمس، بصراحة كنت عاوزة أشارك بتجربتى وأشكر القائمين على النظام اللى نظمه المسؤولين في المطار، والعاملين في الفندق والأطباء اللى بيكشفوا علينا مرتين في اليوم بالفندق".

 

وأضافت :"أن الكل يتعامل باحترام وابتسامة وإيجابية في وسط الظروف اللى نعيشها، من أول ما نزلنا من الطائرة، الضباط قسمونا مجموعات كل مجموعة مكونه من 30 شخص ولها ضابط مسؤول عنها وعملنا اختبار ودخلنا الشنط، وكان كل الأمورتتم بنظام وكل حاجة عدت بشكل كويس".

 

وأوضحت:" الناس بدأت تأخذ الباسبورات بتاعتها من على الترابيزات ودخلنا أواضنا، وقاولوا لينا أنهم هيعملوا مكالمات لأننهم مايعرفوش حاجة على موضوع الدفع.. كلنا دخلنا الغرف وما حدش فينا دفع جنيه الأكل بتقدم كل يوم على باب الغرف بره 3 وجبات في اليوم.. وأرسلوا لينا ورقة فيه البرنامج طوال الـ 14 يوم.. حاجة أنا فخورة بيها وبالطبع أحنا في ظروف في العالم كله دلوقتى.. بس لما الواحد يكون في وسط أهله ده بتفرق، أنا حاسه بالأمان ومبسوطه جدا.. رجعونا من إنجلترا وبشكر الطاقم كله في الأوتيل.. الأكل مش ملوث ولا حاجه وكويس جدا.. ويارب نعدى الفترة ده بسلام ".

تابع بوابة روزا اليوسف علي
جوجل نيوز